Štuhec, genij!

vir

Profesor moralne teologije na Teološki fakulteti Ivan Štuhec se z Grizoldom ne strinja in pravi, da je naloga bila politična, saj so študenti raziskovali politični prostor.”

Note to self: še sreča, da ne študirajo POLITOLOGIJE!!! Po novem bo treba dajati študentom politologije naloge, ki nimajo zveze s politiko. Matematika se ponuja kar sama…

“Po Štuhcevem mnenju bi Lukšič moral nalogo zastaviti tako, da bi najprej vse subjekte, ki se jih raziskuje ali opazuje, informiral in pridobil načelno soglasje tudi od raziskovane institucije, v tem primeru Cerkve.”

Eee, naj še sam dodam svoje skromno mnenje, da bi me morali policaji, preden me sploh poskušajo pomeriti, vnaprej obvestiti, da bodo izvajali meritve hitrosti. Sveto obljubljam, da bom vozil tako (hitro), kot običajnoda za njihove namene ne bi vedel. Vse seveda v primeru, da bi policija dobila moje načelno soglasje. Sicer bom napisal peticijo, ki jo bomo potem obravnavali v eni parlamentarnih komisij, kjer bom zahteval, da odstopi direktor policije. Ne, kar notranji minister. Ne, kar predsednik vlade!

Še ena opazka: zanimivo je tudi to, da obe strani druga drugo obtožujeta ravnanja po političnih agendah. Politika je kar naenkrat v vlogi, ki ji upravičeno pripada: postaja zmerljivka. ;-)

Keep it that way!

Balkonski

  • Share/Bookmark

En odgovor to “Štuhec, genij!”

  1. RazbOjniK komentira:

    Ja, se strinjam, da so Lukšičeve metode v marsičem primerljive s policijskimi.
    ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !